Netradičně pojatý thriller o gangu kriminálníků, kterým je ve skutečnosti banda čtyř zoufalců s dosti omezenými schopnostmi cokoli spáchat. Tak zítra je román stojící na pomezí thrilleru a černé komedie, jemuž by mohli dát šanci i ti čtenáři, kteří se jinak thrillerům vyhýbají.

Románová série Toreho Renberga mapuje životní osudy Jarleho Kleppa a sleduje jeho proměnu z puberťáka v otce rodiny. V druhé díle sére s názvem Kompani Orheim je Jarlemu 24 let a studuje na univerzitě v Bergenu filozofii. Jednou v noci mu zavolá jeho matka Sara, aby mu řekla, že otec Terje zemřel.

Tore Renberg (*1972 ve Stavangeru) je současný norský prozaik. Vystudoval filozofii a literární vědu na univerzitě v Bergenu, působil jako literární kritik a esejista v řadě norských novin a časopisů. Píše romány, knihy pro děti a také filmové scénáře.

Renbergův román je třetím volným pokračováním čtenářsky úspěšné bildungsrománové série s ústřední postavou jménem Jarle Klepp. V románu Kompani Orheim (Společenství Orheimových, norsky 2005) se v roce 1972 narodí manželům Orheimovým syn Jarle.